8 ting til dit køkken du ikke vidste du manglede

Når man kigger på køkkener, er der altid nogle basale ting, som man skal have. Det kan være en emhætte, ovn eller kogeplade. Men der er også en masse andet, som kan gøre dit køkken bedre. Vi har samlet 8 ting til dit køkken, du ikke vidste du manglede!

En indbygget kaffemaskine

Køkkener med kaffemaskine er efterhånden blevet meget populære på trods af at en indbygget kaffemaskine nemt koster på den anden side af 20.000 kr. Men det er klart, at hvis man elsker kaffe, og gerne vil have kaffen lige ved hånden, så er en indbygget kaffemaskine et fantastisk valg for mange. Den er specielt god når man skal på arbejde, da du hurtigt kan tage en hurtig kop kaffe på farten, uden at bruge en masse tid på at brygge den selv. De fleste indbyggede kaffemaskiner tilbyder et stort udvalg af forskellige varme drikke såsom kaffe, espresso, cappuccino og latte.

Vinkøleskab til opbevaring af dine dyre dråber

Hvis du er glad for vin, og køber dine vine i en god kvalitet, så vil et vinkøleskab helt sikkert være genialt til dig. Et vinkøleskab holder nemlig dine vine kolde og friske, så de altid smager godt. Der findes et hav af forskellige vinkøleskabe på markedet, og du kan få dem i alle prisklasser. Så hvis du vil have kolde vine til weekenden, eller har mange gæster, der gerne vil smage din kvalitetsvin, så er et vinkøleskab et must-have i køkkenet. Nogle vinkøleskabe har 2 zoner, så du kan opbevare forskellige vine på en bestemt temperatur, hvilket gør at dine vine kan præsentere sig på bedste vis.

Pizza ovn til at lave verdensklasse pizza

Hvis du er vild med italiensk mad, så er pizza med stor garanti en kæmpe favorit. Og selvom en almindelig ovn sagtens kan bage en pizza, så er en pizza ovn et kæmpe hit. Fordi en pizza ovn er designet til at lave pizzas, bliver de ofte meget bedre end når de bages i en almindelig ovn. Der findes mange forskellige pizza ovne, og de koster typisk mellem 1.000-5.000 kr. Så hvis du vil have den ultimative pizzaoplevelse, så er en pizza ovn et must-have i køkkenet.

En Quooker med kogende vand og brus

En Quooker er et kæmpe hit, og det er ikke uden grund. En Quooker giver dig nemlig kogende vand og brus i samme køkken armatur. Dette er en genial funktion, især hvis du ofte laver mad og gerne vil kunne koge vand og lave brus på samme tid. Quooker findes i forskellige størrelser, alt efter hvor meget kogende vand du har brug for. Så hvis du er på udkig efter et køkkenarmatur, der kan klare det hele, så er en Quooker et godt valg.

Afkalkningsanlæg til kalkfrit vand

Det er ikke kun køkkenet, der skal være kalkfrit. Din bruser og badekar skal også være fri for kalk, da dette kan give problemer med huden. Derfor er et afkalkningsanlæg et godt køb, hvis du vil sikre dig kalkfrit vand i hele dit hjem. Afkalkningsanlægget koster typisk mellem 5000-20.000 kr., alt efter størrelse og kvalitet. Så hvis kalk i vandet er et problem for dig, så er et afkalkningsanlæg det helt rigtige køb.

Kombiovn med mikrobølgefunktion

Mikrobølger er geniale, når du skal lave mad på kort tid. Så hvis du gerne vil kunne lave en hurtig aftensmad, eller har gæster uden for planlagt, så er en kombiovn med mikrobølgefunktion et godt køb. Kombiovnen koster typisk mellem 2000-6000 kr., alt efter kvalitet og størrelse. Så hvis du vil have mulighed for at lave alle typer mad på kort tid, så er en kombiovn det helt rigtige køb.

Sousvide til madlavningen

Sousvide er en ny og populær madlavningsmetode, der gør det muligt at lave den perfekte tilberedning over længere tid. Med sousvide får du nemlig kontrol over temperaturen, så du altid kan være sikker på, at din mad bliver tilberedt korrekt. Sousvide koster typisk mellem 500-3000 kr., alt efter størrelse og kvalitet. Så hvis du vil have den ultimative madlavningsoplevelse, så er et sousvide anlæg et must-have i køkkenet.

Ismaskine til hjemmelavet is

Hvis du er vild med is, så kender du formentlig allerede til hjemmelavet is. Dette er en kæmpe hit, og med en ismaskine bliver det nemt at lave din egen is. Der findes et hav af forskellige ismaskiner på markedet, og de koster typisk mellem 500-2000 kr. Så hvis du vil have hjemmelavet is til sommeren, eller gerne vil lave forskellige slags is, så er en ismaskine et must-have i køkkenet.