Det perfekte sted at bygge dit drømmehus i Nordjylland

Skal du og familien flytte nord på? Der er et utal af jobmuligheder i Nordjylland, hvor mange virksomheder har mangel på arbejdskraft. Er du eller din partner så heldig at have fået job i eller nær Aalborg, skal I finde et sted at bo.

Men hvorfor købe en gammel bolig, når I kan købe en boliggrund og bygge jeres hjem op fra bunden, lige som I vil have det.

Et hjem med masser af plads

Nordjylland er en region, hvor der er plads til brede sig godt ud. Du finder langt billigere boliggrunde her end i for eksempel København, så du kan få mere for færre penge.

Der er mange ledige byggegrunde nær Aalborg, der blot venter på købere. De ligger ofte i naturskønne omgivelser i mindre forstæder og landsbyer, der støder op til Aalborg, og det er de perfekte områder til en børnefamilie. At have adgang til naturen er godt for børns opvækst, da det kan sætte gang i deres motion og måske vække deres indre eventyrer.

Stadigvæk tæt på byen

Med kun omkring 20 minutter til Aalborg behøver du ikke være bange for at mangle adgang til storbyen. Det er let at komme ind til byen og nyde de mange restauranter, butikker og kulturtilbud, og hvis du arbejder i Aalborg, vil rejsetiden også være ganske overskuelig.

Frygt derfor ikke at du misser nogle fantastiske storbyoplevelser. Se det nærmere som en fordel, at du både kan få et stille og roligt område at bo i, samtidig med at alle de spændende kulturoplevelser er indenfor køreafstand.

Besøg Tofthøjen for at læse mere om de spændende byggegrunde.

Aalborg er en skøn by

Aalborg er en by, der kan glæde alle i familien. De voksne kan besøge byens mange spændende museer, der strækker sig over alt fra militær- til kunsthistorie. De yngste i familien vil uden tvivl elske at besøge Aalborg Zoo, hvor det for øvrigt er muligt at købe et årskort, så I kan komme på besøg flere gange.

For teenagerne i familien vil det være de mange butikker og diskoteker, som vil trække. Med en overskuelig bustur kan du trygt lade dem tage på en tur ind til byen for at shoppe med vennerne.

Kort fortalt, Aalborg har noget for alle.