Biopejse

Dekorér dit hjem med en biopejs – de er både smukke og miljøvenlig, og i en tid hvor der bliver fokuseret mere og mere på klimaet, og hvor vi alle skal tage et fælles ansvar for den planet, vi bor på, er en biopejs det oplagte valg. Med den skal du nemlig ikke gå på kompromis med hyggen, for du kan med grøn samvittighed tænde op i pejsen og dermed få et stilfuldt og hjertevarmt hjem. De smukke flammer, som pejsen producerer, kan skabe en fantastisk og god atmosfære, uanset hvilket rum den placeres i, og så skal der hverken bruges meget plads eller en skorsten – den kan derfor stilles i næsten alle rum.

 

Grøn pejs med ren samvittighed

En biopejs er næsten 100% rentbrændende, og så afgiver den hverken sod, aske, røg eller partikler ved afbrænding. De eneste restprodukter er lidt vand og varme samt en meget lille mængde kuldioxid. Dermed kan du altså tænde op i pejsen med ren samvittighed – og du får præcis samme følelse af hygge omkring biopejsen, som du ville få ved andre former for pejse. Desuden er en biopejs stilfuld og kan gøre ethvert køkken, enhver stue eller enhver entré ganske skarp. Den monteres således, at den kan bruges som blandt andet rumdeler, traditionel pejs eller tunnelpejs med åbning på begge sider.

 

Nemme at have med at gøre

Biopejse har de seneste år været at finde i flere og flere danske hjem, og det lader til, at mange har fundet en grøn pejs, der kan placeres hvor som helst, ganske attraktiv. Desuden er det utrolig nemt at have med en biopejs at gøre. Der findes to forskellige slags – de manuelle og de automatiske. Ved de manuelle skal du selv påfylde, tænde og slukke din pejs – til gengæld er den billigere og skal ikke tilsluttes strøm. Med den automatiske sker påfyldning via en pumpe, der selv taler sammen med brænderen. Med indbyggede sikkerhedssensorer bliver anvendelsen 100% sikker.

 

Dermed kan du med ro i sjælen tænde op i din biopejs, mens du lister rundt i huset, mens du har huset fyldt af gæster, så den skaber en hyggelig atmosfære, eller mens børnene render rundt og leger. Du skal hverken tænke på oprydning eller udluftning, mens den spreder glæde i hjemmet.

 

Biopejse er altså vejen frem, hvis du vil skabe hygge i huset med levende ild, men samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med dine grønne værdier.