Derfor vil den rigtige byggerådgivning få dig hurtigere i mål med din byggedrøm

Mange kaster sig ud i den store byggedrøm, og vælger selv at projektere hele projektet, uden tanke på at få hjælp i form af byggerådgivning. Men ofte sker det at projektet blev mere omfattende end først antaget, og indimellem nærmest overskueligt. Derfor kan det være en virkeligt god ide at få en professionel byggerådgiver med på sidelinjen, så du er sikret at projektet holder sig på sporet og indenfor budgettet

 

Du kan få hjælp til præcis det, du har brug for

 

Der er ingen der siger, at din byggerådgiver skal forestå hele projekteringen af projektet. I den tætte dialog med fagmanden, bliver man enige om, hvilke opgaver der skal varetages af denne. Du har typisk nogle spidskompetencer, som det giver mening, du tager ansvaret for. Men der er sikkert også noget, du er mindre god til eller bare ikke har lyst til at arbejde med. Denne type opgaver vil du så typisk give videre til ham der hjælper med byggerådgivningen. Det kan f.eks være:

 

  • Byggestyring er den helt klassiske disciplin. Få hjælp til at styre projektet sikkert i mål.

 

  • Få rådgivning ifht. valg af de rette produkter og materialer. Dette kan være noget af en jungle, og som uvildig byggerådgiver, så giver vi altid råd og vejledning der er helt uafhængig af leverandøren.

 

  • Håndværksmæssig rådgivning. Vil du selv stå for noget af håndværket, så kan vi rådgive, ligesom vi kan tjekke om eksisterende håndværksmæssige løsninger kan godkendes.

 

  • Har du styr på de tekniske bestemmelser i forbindelse med dit byggeri? Vi har 100% styr på byggeloven, og kan derfor give dig genvejen til godkendt byggeri.

 

  • Du kan hyre os til at udføre byggekontrol og tilsyn ved nybyggeri, og på den måde er du sikret at byggeriet bliver holdt på sporet med uvildig byggerådgivning.

 

Der er penge at spare på effektiv projektledelse

 

Mange undervurderer, hvor mange penge der kan blive tabt eller sparet, når projektet kører på skinner – eller bliver afsporet. En byggerådgivers fornemste opgave er at være den fagmand du kan læne dig op ad og søge råd hos i tvivlsspørgsmål. Men det er også ham, der ved hvor faldgruberne er og hvordan du undgår dem. Så hvis du vil hurtigt i mål med dit bygge projekt, så er der meget tid og mange penge at spare ved at hyre en professionel rådgiver ind til opgaven.

Opfylder dit byggeri ikke kravene fra bygningsreglementet, så kan du blive pålagt at rive det ned igen. Og som privatperson kan det være nærmest umuligt at gennemskue, hvor disse faldgruber er. Men det er en helt naturlig del af vores rådgivning, og det er præcis en af grundene til at man sover bedre om natten, med en professionel rådgiver på sidelinen.

 

Ingeniørrådgivning er en del af pakken

 

Står du med nogle beregningsopgaver og har brug for hjælp til dimensionering af store som små opgaver, så har vi en mand på pletten. Vores rådgivende ingeniør hjælper der hvor det er nødvendigt, og det gør processen langt nemmere når denne funktion er en del af vores team. Det betyder du ikke skal ud og købe dig til denne rådgivning et andet sted. Ingen opgave er for stor eller lille i denne sammenhæng, det er blot en del af servicen. Her kan du læse mere om vores ingeniørrådgivning.

 

Større krav om byggeteknisk viden

 

Det er blevet en del vanskeligere selv at lede sit byggeprojekt. De seneste år har lovgivningen ændret sig markant, og som bygherre er man pålagt ansvaret for et korrekt byggeri.

Mange tror fejlagtigt, at når man har opnået en byggetilladelse til projektet, ja så er man så godt som i mål. Ulempen er at man uden videre kan opnå denne tilladelse. Problemet opstår først når man skal have en ibrugtagningstilladelse til projeketet. Det er først her der er krav om at byggeriet opfylder de byggetekniske krav.

Kort fortalt betyder det, at du kan have fået godkendelsen til dit byggeri. Men har du isoleret loftet med 200 mm isolering, hvor kravet er 300 mm, ja så skal dette korrigeres før du kan opnå din ibrugtagningstilladelse.

Mange får en grim overraskelse her i sidste fase af byggeriet, og i de værste tilfælde, så kan du blive pålagt at rive byggeriet ned.