Få råd til dit næste byggeprojekt ved at investere dine penge kløgtigt

Byggeprojekter er dyre, det faktum er der ingen vej udenom. Men byggeprojekter er mere en d blot en dyr omkostning. De er en nødvendighed for, at du kan leve det liv, du drømmer om.

Derfor må du grundigt overveje, hvordan du får råd til det bekostelige byggeprojekt. En af måder er jo, at du simpelthen bare tager så meget overarbejde, at du er ved at knække midtover. En anden er at gæld sætte dig til langt ud i fremtiden.

Eller hvad med det der kryptovaluta? Kunne det ikke være en ide?

Var kryptovaluta blot en trend?

Aktiemarkedet, valutaspekulation og kryptovaluta – som går indunder sidstnævnte – er ikke blot noget rige investeringsfonde og dyre virksomheder skal beskæftige sig med. Hvis aktiemarkedet har vist en ting over de sidste 10 år, er det, at private investorer også kan komme ind og brænde fingrene eller blive styrtende rige.

Det betyder også, at du kan gøre det – gør det ikke? Her får du en kryptovaluta guide, som kan hjælpe dig på vej.

Vi ved alle sammen – i investeringsverden som uden for den – at kryptovaluta er det næste nye. Det fik sit enorme gennembrud med Bitcoin. Her kunne man købe valutaen og bruge den på spil og andre online ting.

I dag kan du handle ind, du kan shoppe, du kan købe rejser og meget mere for valutaen. Desuden kan den sælges og bruges til kroner eller dollars og på den måde tjene penge og lægge pengene i et byggeprojekt.

Sådan kommer du i gang

Gå i gang med at læse guiden. Find nogle investorer på YouTube, som har tjent på kryptovaluta og hør deres råd. Læs dig frem til kurser mm online. Nu finder du et sted, hvorfra du vil investere.

Husk på, at formålet ved at lave kryptovaluta, om det er Bitcoin eller ej, var at lave en valuta, som pengeinstitutter og banker ikke kunne tage penge for forbrugerne igennem.

Tænkt f.eks. på, når du går ned i dit supermarked. Her betaler du måske med kort. Den overførelse af penge fra dit til supermarkedet, sker ikke blot fra a til b. den går igennem tredjepart. Tredjepart vil i Danmark være Nets. De tjener årligt milliarder på at tage et lille gebyr, hver gang du bruger dit kort. Lyder det mærkeligt og uretfærdigt?

Det synes skaberne bag Bitcoin også. For det er ikke engang bankerne, som tager penge for overførelsen – hvad nogle dog gør, hvis du f.eks. er udlandet – det er pengetransportsvirksomheden.

Her siger skaberne bag kryptovaluta, det gider vi ikke finde os i. Vi skaber en valuta, du kan benytte, uden at der er gebyrer.

Den ide har været så populær – om end den ikke er brudt helt igennem endnu – at kurserne på mange af disse kryptovalutaer står virkelig stærkt og stadig stiger. Det er for dig en investeringsmulighed. Om du så betaler med valutaen eller ej, er lidt ligegyldigt. Du tjener penge på at kursen stiger i forhold til andre valutaer – som f.eks. den danske DKK.

Til fremtidens byggeprojekter

Investeringer giver sjældent 100.000 kroner på kontoen dagen derpå. Hvad de derimod gør – hvis investeringen er god – er at stige lidt hel tiden. Efter et par år har du tjent gode penge og kan tage nogle penge ud af investeringen.

Det kan ske ved, at du sælger ud af din investering til mennesker, som er interesserede i at købe.

Det kan også ske ved, at simpelthen køber noget med din kryptovaluta. Der findes pt ingen danske byggevirksomheder, der vil acceptere kryptovaluta – selvom det ændrer sig hurtigt. I fremtiden vil vi helt sikkert se, at flere og flere virksomheder begynder at tillade køb via denne valuta. Så investeringen nu er bestemt ikke dum.

Kom frem på tæerne

Som med alle store samfundsomvæltningerne virker det en smule skørt og vildt i starten. Men det gjorde CD’en os. Det gjorde computeren os. Det gjorde pengesedlerne os. I dag er de en del af hverdagen og en god del af hverdagen, som vi ikke kunne leve uden.

Derfor kræver investeringer i fremtiden, at du ikke står på dine såler og beskuer fremtiden, men derimod kommer ind i kampen stående på dine tæer. Kom med frem på banen – sådan tjener du penge til kommende byggeprojekter.