Fejr det nybyggede hus med en fantastisk indflytterfest og et flot fyrværkerishow.

At være bygherre er en stor og tidskrævende opgave, så når den sidste tagsten er lagt og huset står færdigt efter en lang byggeproces er det tid til at få flyttet alle sine ting ind og komme godt på plads i sit nye hjem.

Endelig er jeres livs måske største byggeprojekt overstået og det skal fejres med manér!

Det er nu tid til at få inviteret venner og familie fra nær og fjern, så alle har mulighed for at komme og se jeres nye hjem.

Man kan hurtigt samle rigtigt mange mennesker til sådan en indflytterfest, familie, venner, bekendte og kolleger som har hørt om jeres byggeprojekt imens det har stået på i flere år.

Så hvorfor ikke holde et brag af en fest – så får alle set huset på en gang og at få bygget sit drømmehus er om noget der fortjener at blive markeret.

Mange vælger at sætte et stort festtelt op i haven, så er der plads til alle og i slipper for at få spoleret jeres nye hus af de mange gæster. Samtidig kan folk også langt bedre se hvor flot huset er blevet.

Mad og drikke skal der ikke mangle noget af så sørg for at få købt rigeligt, mange vælger f.eks at grille da det er nemt at lave til mange mennesker og så passer det også bare helt fantastisk til en indflytterfest. Det kan være en god ide at lade gæsterne tage selv eller finde et par medhjælpere, så i ikke skal stå og servere for så mange mennesker.

Når mørket begynder at falde på, er det på tide at komme med en lidt underholdning for gæsterne. Til det kan du bestille et smukt fyrværkerishow som gæsterne kan nyde fra jeres nyanlagte have.

Du kan nemt få et tilbud på fyrværkerishow online.

Fyrværkerishows er langt billigere end de fleste tror og det er virkelig noget jeres gæster vil kunne huske fra jeres fest. Man kan få fyrværkerishows i alle størrelser og det er ofte muligt at komme med specielle ønsker til farver, hastighed og hvordan finalen skal udfolde sig.

Til en indflytterfest vil man f.eks kunne starte fyrværkerishowet med jeres husnummer eller initialer som ildskrift, der brænder det første minut af showet.

Herefter vil man typisk starte med noget lidt mindre fyrværkeri og sætte tempoet langsomt op.

Undervejs er der mulighed for sjove fyrværkeri-effekter hvis det ønskes f.eks hyl, crackling, miner, flyvende fisk ”flying fish”, faldende blade ”Falling leaves” og meget andet.

Til sidst naturligvis fyrværkerishowets højdepunkt, den store finale. Der stort set altid består af en masse flotte guldeffekter, som daler smukt ned fra himlen.

Et mindre fyrværkerishow kan nemt afskydes fra en almindelig villa have, mens lidt større fyrværkerishows kræver enten en stor have eller et sted med en smule mere plads i nærheden.

Private må kun afskyde fyrværkeri mellem d. 27. december og 1. januar. Men professionelle fyrværkere kan afskyde fyrværkeri året rundt og står for alt det praktiske, så du bare kan læne dig tilbage og nyde din fest.