Maling uden kemi

Der findes mange forskellige gode produkter inden for naturlig maling

Maling uden kemi er den nye konvention

Når du skal finde maling til brug i dit firma, er det vigtigt at finde nogle gode produkter. Her er diffusionsåben maling en god idé.

 

Når du er i byggebranchen skal du ofte bruge maling til dine projekter. Her er der nu flere muligheder for at undgå maling uden kemi, og man kan faktisk tale om, at naturmaling og miljøvenlig maling er det nye konventionelle valg. 

 

De fleste vil gerne slå to fluer med et smæk og både gøre noget godt for miljøet ved at reducere brugen af skadelig kemi og samtidig skåne sig selv ved at undgå så meget udsættelse for skadelige kemikalier som muligt. Det hele giver god mening, navnlig når man går ind for en grønnere fremtid og gerne vil bidrage til at gå de ekstra skridt, der rent faktisk skal til for at skabe mere bæredygtighed i byggebranchen såvel som i andre brancher og i privatlivet.Vi har kun denne ene jord.

 

Diffusionsåben maling – hvad er det? 

Diffusionsåben maling er maling, der er åndbar. Det vil sige, at fugt kan trænge igennem malingen fra dens underlag og hele vejen igennem overfladen på malingen. Det er vigtigt at holde sig for øje,hvilken slags maling man har brug for. I fugtige kældre er det eksempelvis meget vigtigt at bruge en diffusionsåben maling, da der her, i sagens natur, vil være meget fugt, som skal kunne trænge igennem malingen.

 

Det vil altid være et grønt og mere bæredygtigt valg at vælge det bedste materiale, den bedste maling, til det stykke arbejde, som skal gøres. Når du vælger den bedste maling, vil den vare længere og ikke bare sådan lige begynde at skalle og blive grim, og vi kommer derfor tættere på et mere bæredygtigt valg, når et produkt slet og ret kan vare i mange, mange år. Det er den vej, vi skal gå hen mod en grønnere fremtid, for vi bliver nødt til at vende udviklingen, så vi fortsat kan forbedre vores haltende klima.

Mal med omtanke og få et godt resultat 

Der er egentlig ikke nogen grund til ikke at tænke sig om i de fleste aspekter af livet. Det gælder også i arbejdslivet. Noget kan foregå rent intuitivt, men det er endnu ikke helt intuitivt at tage de mere klimavenlige valg, når det gælder forskellige produkter, selvom det, som vi skrev ovenover, allerede er blevet en konvention at tænke mere bæredygtigt. Det er dog vigtigt at holde sig denne tanke for øje og holde det grønne fokus, for det færdige resultat vil bære præg af, at du har valgt en mere naturlig maling og taget et miljøvenligt valg, når du ser på den høje kvalitet af den flotte færdigmalede væg eller mur.