Sådan griber man vinduespudsning af på en kæmpe bygning

Det kan være svært at gribe vinduespudsning an, hvis man er en del af en større bygning. Det kan for eksempel være man ejer en andelslejlighed, eller er med i en boligforening med 5 etager eller lignende. Ofte har folk i andelsforeninger ikke taget højde for at vinduerne af og til skal pudses, så man ser ofte folk hænge ud af deres vinduer, i et mere eller mindre mislykket forsøg på at pudse ydersiden af deres vinduer. Dette er naturligvis ikke en holdbar løsning af flere oversager. Først og fremmest, så er det meget farligt, da man kan falde ud af vinduet, hvilket ingen vinduespudsning kan være værd, men man får også et dårligt resultat, som ikke er i nærheden af det, som en professionel ville kunne præstere. Derfor er det altid bedre, at man prøver at lave en fællesløsning i opgangen, så en vinduespudser kan komme og ordne alle vinduerne på en gang. På den måde får man som regel også en mængderabat, så det ikke bliver så dyrt at få ordnet sine vinduer. Du kan beregne din pris her, hvis du søger en vinduespudser og gerne vil have et godt tilbud.

Det koster det at få pudset vinduer i en stor bygning

Hos rensfyn.dk får du altid en fair pris på vinduespudsning. Alt du skal gøre er, at indberette hvor mange ruder der skal pudses og om det er på indersiden og ydersiden eller kun ydersiden. Så kommer der en professionel vinduespudser og ordner resten. Prisen varierer naturligvis afhængigt af hvor mange vinduer der skal pudses, men normalt sparer man penge per vindue, jo flere vinduer der skal ordnes. Hvis du for eksempel bor i et hus på 210 kvadratmeter og der er 20 ruder i dit hus, så koster det dig kun 500 kroner at få ordnet alle vinduerne en gang. Har du derimod kun 10 vinduer, så koster det 400 kroner, så det kan godt betale sig, at man spørger opgangen øvrige beboere om man skal få ordnet vinduerne, eftersom det bliver en hel del billigere.

Få vinduerne ordnet jævnligt

Den førnævnte pris er en engangspris man betaler, hvis man kun skal have ordnet vinduerne én gang. Den mest normale løsning er, at man tegner et abonnement, så vinduespudserne kommer ud og sørger for, at ruderne er helt i top jævnligt. Man bestemmer selv intervallet, men de mest valgte muligheder er hver 4 uge, hver 8 uge eller hver 12. Det bliver igen her billigere jo oftere man vælger at få pudset vinduer, og hvis man bor i en etageejendom kan det næsten ikke betale sig andet end at få pudset hver 4 uge. Ofte står regnen lige ind på ruderne, hvilket gør, at vinduerne bliver hurtigt beskidte igen, og hurtigt kommer til at trænge til en ny pudsning. Hvis der skal ordnes 20 vinduer hver 4 uger kommer det til at koste i omegnen af 325 kroner per gang. Hvis dette er fordelt på 3 eller 4 lejligheder bliver det lige pludselig meget billigt per lejlighed, og endnu billigere per beboer. Skal der til gengæld kun pudses vinduer hver 12 uge, så koster det 365 kroner per gang. Det er dog vær at overveje om det er værd at betale 80 kroner om uden i bytte for rene ruder.

Få det bedst mulige lys i din lejlighed

Det er ingen hemmelighed, at man får det bedste lys i lejligheden, når ruderne er helt spejl blanke. Der er noget helt særligt ved at stå op til en stor, helt orange stol og betragte morgen gennem en nærmest usynlig rude, mens man roligt gør sig klar til dagen. På samme måde er der noget helt specielt ved at se solen gå ned, og få alle solens sidste stråler ind i stuen, men solens langsomt forsvinder bag horisonten. Denne oplevelse er kun mulig, vis ruderne ikke er alt for beskidte. Lejligheden er også meget pænere ude fra, hvis ruderne ser pæne ud, hvilket skaber et bedre førstehånds indtryk for folkene på gaden. Der er altså mange fordele ved at få sine ruder ordnet jævnligt, især hvis man bor i en etageejendom, men en ting er også helt sikker. Det er ikke værd at falde ud af et vindue på 5 sal, fordi man prøver at spare en vinduespudser væk!