Sådan vælger du det armatur til dit badeværelse?

Når du skal vælge armatur til dit badeværelse, er der utrolig mange muligheder og udvalget er stort.

Hos FlotteBade har vi et omfattende udvalg i forskellige armaturer og vandhaner. I det følgende, kan du læse hvad der kan være godt at tænke over, inden du vælger dit armatur.

De armaturer, som du finder hos os, passer alle sammen til danske standard installationer.

Armatur design?

Vandhaner findes i mange forskellige designs. Så alt efter, hvilken stil du indretter dig med, kan det være en god idé at kigge på de forskellige muligheder. Det kan for eksempel være en den nostalgiske stil, med krumme former og porcelænsgreb. Eller over i de helt moderne armaturer, i stramt og enkelt design. Under alle omstændigheder, så kig efter noget som passer til de øvrige installationer på dit badeværelse.

Farver på armaturer?

I mange år, har krom armaturer været det absolut fremherskende valg på danske badeværelser.

Men på det sidste, er det også blevet meget populært med vandhaner i andre farver som disse.:

Messing: Dette klassiske metal er meget populært som armatur. Både i de nostalgiske designs, men også i moderne udgaver. Messing findes i rå varianter, som forandrer sig med tiden og får en helt enestående patina. Ønsker du ikke et armatur, som ændrer sig, er det også muligt at få messing i varianter, hvor farven ikke forandrer sig. De såkaldte PVD overflader. Messing står godt til møbler i træfarver og klinker i varme farver.

Sort: Også sort er en meget populær farve, som giver dit armatur en fremtrædende rolle på badet.

Kobber; Er også en farve, som er på vej frem. Lige som messing, skaber det varme og skiller sig ud på badeværelset.

Børstet, eller blank: Mange af farverne, kan anskaffes i både en blank og en børstet overflade. Den børstede har de fordele, at fingeraftryk ikke ses så let på overfladen og mange kan også godt lide, at de ikke skinner så meget og dermed ikke kræver helt den samme mængde af rengøring.