Skurvognen – Din midlertidige bolig mens du bygger

Uanset om det er hele huset der skal have en omgang eller det kun er køkken eller bad, er en skurvogn en både billig og bekvem løsning der både giver dig komfort og ekstra tid i forbindelse med ombygningen.

En skurvogn er mere end en mandskabsvogn til håndværkere

De fleste tænker sikkert på en skurvogn som noget håndværkerne bruger på byggepladsen til omklædning, toilet og bad, men en skurvogn er meget mere end det. Faktisk kan du få skurvogne til mange forskellige formål.

Beboelsesvognen dækker alle din behov for en midlertidig bolig

En beboelsesvogn er en meget fleksibel løsning når behovet for en midlertidig bolig opstår. Beboelsesvognen kan faktisk dække alle dine behov for en midlertidig bolig og kan benyttes af både private og håndværkere.

Med en beboelsesvogn har du et fuldt udstyret køkken med køleskab, køkkenskabe, ovn og kogeplader. Der er også bad, toilet, sovepladser og spiseplads. Og med de lidt større vogne også et opholdsrum. Nogle af vognene kan endda kobles sammen, hvis der er behov for lidt ekstra plads.

Du kan roligt flytte ind i en beboelsesvogn. Den har alle de bekvemmeligheder vi er vant til fra hjemmet, som tilslutning til vand, varme, strøm og lås på døren.

Vognen kan opsættes både på en byggeplads og ved din hjemmeadresse, fx ved skade eller ombygning af boligen. Nogle har faktisk oplevet at have mere plads eller bedre faciliteter i en beboelsesvogn end kender fra deres almindelige bolig.

Hvis det kun er køkkenet eller toilettet der skal renoveres

Hvis det fx kun er køkkenet eller toilettet der skal renoveres, kan man sikkert nøjes med en badmobil, en toiletvogn eller en køkkenmobil. Der findes også såkaldt multivogne som man kan indrette efter behov.

Kendetegnet ved bad- og toiletvogne samt køkkenvogne er at det er fuldt udstyret med en høj standard og er lette at sætte op. Og så fås de i mange forskellige størrelser efter behov og pladsforhold.

Når der skal holdes rejsegilde eller andre events

Nå ombygningen er vel overstået kan det være du vil holde en lille fest og invitere familie og venner på besøg. Nu har du måske ikke længere brug for en hel beboelsesvogn eller blot et midlertidigt køkken eller bad. Men det kan være at der til festen kunne være behov for lidt flere toiletter. Den glædelige nyhed er at man nemt kan leje skurvogne med flere toiletter til jeres event.

Hvor længe kan man leje en skurvogn?

Du bestemmer faktisk selv hvor længe du vil leje skurvognen. På nogle vogne kan der være en minimumsleje på fx en måned. Men som regel kan man også arrangere at leje i kortere perioder. Det kan dog som regel bedst betale sig ved lidt længere ophold, hvor hotellet vil være for dyr en løsning.

Har man behov for en skurvogn i længere tid, er det dog som regel sådan at man kun betaler for den tid man bruger vognen. Hvis du fx har behov for en beboelsesvogn i 96 dage, så betaler man som regel kun i 96 dage og ikke for 4 hele måneder.

Vær ude i god tid!

Der kan i perioder være stor efterspørgsel på de forskellige typer af skurvogne. Så det kan godt betale sig at planlægge i god tid, hvis man vil være sikker på at der er en ledig vogn når man skal bruge den.

Så allerede når du går i gang med at planlægge din ombygning eller renovering, så tænk også skurvogn ind i projektet. Nogle gange kan der selvfølgelig ske uventede ting, som et tag der flyver af eller andre skader som gør hele eller dele af boligen utilgængelig. Så tøv ikke med at tage fat i din leverandør af skurvogne. De vil helt sikkert gøre alt hvad de kan for at hjælpe.

Tilbehør til skurvogne

Der kan nogle gange være behov for særligt tilbehør til en skurvogn. Det kan fx være overkørselsbakker, som sikrer at kabler og slanger ikke bliver ødelagt ved overkørsel. Det kan også være varmeslanger, hvis der er risiko for frost i vinterperioden, eller et gelænder til dårligt gående.

Hvad med indboet?

Nogle gange er det jo ikke kun de menneskelige behov der skal tænkes på. Der kan ved en renovering eller ombygning også være behov for opbevaring af materialer, inventar, indbo eller lignende. Man kan til det også leje materialecontainere på hjul.