5 gode massageprodukter du kan bruge i hjemmet

De fleste af os nyder at få massage, men ikke alle har mulighed for at få det tilbudt regelmæssigt. Til gengæld findes der et hav af forskellige massageprodukter, som kan hjælpe dig med at få en behagelig massage derhjemme.

Disse fordele vil du hurtigt opleve ved at få massage regelmæssigt massage:

  • Øget blodcirkulation
  • Bedre søvnkvalitet
  • Lindring af spændinger og ømme muskler
  • Forbedret udstråling
  • Ny energi
  • Fysisk afslapning

Der findes mange forskellige typer massageapparater til hjemmet, og det kan derfor være svært at vælge det rigtige produkt. Derfor har vi her samlet 5 af de bedste massageprodukter på markedet, så du kan få en dejlig massage derhjemme.

1. Massagepude

En massagepude er et simpelt og effektivt redskab til at give dig en behagelig massage derhjemme. Den kan både være varm og kold, afhængigt af hvilke muskler du vil gøre opmærksom på. Den kan også monteres på f.eks. en kontorstol, så du kan få en behagelig massage på arbejdet. En massagepude giver det der hedder en shiatsu massage, som betyder at der bliver trykket på de rigtige punkter i kroppen.

2. Massagepistol

En massagepistol er en effektiv og hurtig måde at give dig selv en massage på. Den kan bruges overalt på kroppen, hvor du har muskelsmerter eller ømme punkter. Massagepistolen virker ved at den sender pulseringer ud gennem massagehovedet, hvilket får musklerne til at slappe af og løsne op.

3. Varmepude

En varmepude er en anden nem måde at give dig selv en massage på. Den er perfekt til brug på ømme, stive eller spændte muskler, og giver en behagelig varm massage. Varmepuden kan f.eks. placeres over de områder i kroppen hvor du har ondt, og kan desuden bruges til at hjælpe dig med at slappe af efter en lang dag.

4. Massagestol

En massagestol er en stol med indbyggede massagefunktioner, der giver dig en dybdegående og behagelig massage. Massagestolen kan desuden ofte justeres, så den passer perfekt til din krop og dine behov. Massagestolen er især god til folk der har problemer med ryggen eller nakken, da den kan give en dybdegående massage af disse områder.

5. Smart cupping

Smart cupping er en effektiv massageform, der virker ved at der bliver skabt et vakuum på huden. Dette gør at blodet transporteres til det behandlede område, og samtidig får musklerne og vævet omkring det behandlede område også en dybdegående massage. Smart cupping er særligt god til folk der har problemer med stive eller ømme muskler, da den kan løsne op for spændinger i musklerne.

6. Massagesæde

 

En massagesæde til bilen er en effektiv måde at få en massage på, hvis du ofte kører langt. Massagesædet kan enten vibrere eller massere dine muskler med trykpuder, og det gør det muligt at få en massage mens du kører. Massagesædet kan placeres på sædet i bilen eller på en stol derhjemme, og er derfor en fleksibel løsning til at få massage.

7. EMS-apparat

EMS-apparatet er et elektronisk apparat, der sender pulseringer ud gennem huden og ind til musklen. Apparatet er perfekt til folk med ømme eller stive muskler, da det kan give en dybdegående massage af disse områder. EMS-apparatet er også effektivt til at forebygge muskelsmerter, og kan derfor være en god investering for folk der ofte har problemer med musklerne.

8. Oppusteligt spa

Om sommeren er det dejligt at få en massage i et oppusteligt spa. Spaet kan placeres hvor som helst, og du kan derfor nyde den varme og aromatiske vandmassage uanset om du er på campingtur, havefest eller hjemme i haven. Spaet har ofte en indbygget massagepude, der giver dig en behagelig massage mens du ligger og slapper af i det varme vand.