DIY BETONBORD

Ønsker du at upcycle dit gamle bord med det lækreste betonlook? Med Dekorativ beton fra Primacol kan du let skabe overflader af beton. Med den rette grunder kan spartelmassen binde på overflader af træ, puds, laminat og mdf-plader. Dekorativ Beton skaber en ekstremt slidstærk overflade, og anvender du den rette topcoat, forsegler du betonen så den bliver mere modstandsdygtig over for skidt og snavs.

Lav din egen Betonbordplade

Drømmer du om at skabe din egen bordplade i beton? Med Dekorativ beton fra Primacol kan du selv skabe din egen betonbordplade. Dekorativ beton er en premium spartelmasse som skaber en ekstremt hårdfør overflade. Med den rette lak eller sealer kan du skabe et glansfuldt eller mat look som bevarer sin slidstyrke – uden at gå på kompromis med æstetikken. Se her hvordan du selv skaber et smukt betonbord med dekorativ beton fra Primacol.

Alternativ til microcement på bordplade

Ønsker du en bordplade med microcement men har ikke mod til at gøre det selv? Vores dekorativ beton er en fleksibel betonspartel, som du legende let kan spartle ud på din bordplade og skabe et lækkert betonlook. Overfladen bliver ekstremt hårdfør og kan tåle dagligdagens slitage.

 

Beton Bordplade DIY

  1. Anvend først Primacol Kontaktprimer for at sikre optimal vedhæftning
  2. Omrør mineralgipsen grundigt, indtil det er en ensartet masse
  3. Påfør et lag på størrelse med tykkelsen på kornene ved hjælp af et venetiansk glitterbræt og lad det tørre i 6-12 timer
  4. Påfør endnu et lag, på tykkelse med kornene. Lad toplaget tørre i 30-45 minutter
  5. Spray overfladen med vand og glat det ud med kanten af glitterbrættet.
  6. Udfør arbejdet på områder af 0,5m² – spray og glat ud. 
  7. Brug den flade side af det venetianske glitterbræt til at lave cirkler i forskellige retninger på overfladen, indtil den ønskede farveeffekt opnås. Spray forsigtigt med vand og “smør” pigmenteringen med glitterbrættet. Glatningen med murskeen skaber skygger på overfladen – jo glattere overfladen er, des mørkere bliver det endelige resultat.
  8. Lad overfladen tørre helt
  9. Når overfladen er tør, kan du behandle den med fernis eller Primacol dekorativ voks for at sikre en bedre beskyttelse af laget.

Lav din egen beton væg

 

Rustikke vægdekorationer, industrielle rå looks og maskuline vibes. Med dekorativ beton eller betonmaling fra Primacol kan du lave din egen væg af beton, på få timer. du bestemmer selv om du kun vil lave en enkelt væg eller om du vil give hele rummet det rå og stilsikre udtryk, som beton giver. Vores beton produkter kan tones med kolorant, så du kan skabe de nuancer du ønsker, eller du kan vælge den stilsikre og klassiske grå farve.