Hvad er en Industriport? Guide til at forstå sig på en af de mere populære typer af port

En industriport er en port som bruges til industri som regelt. Dette har givet den navnet industriport. Dette er fordi at størrelsen på den er anderledes end dem som man typisk køber af porte, dobbeltporte, og rulleporte. Industriporte er typisk 3 meter i størrelsen, og er ikke noget en forbruger går og mangler. Hvor man kan finde en industriport henne? Man kan finde industriporte for eksempel i q8’s bilvaskehal. Det er typiske større business kunder som benytter sig af industriporte og som bruger dem til sit erhverv. Det er muligt for private også at få sig en industriport, da det bare er en rigtig stor port. Industriporte måler typisk 3 meter men kan blive meget større. Det personificeres ud fra kundens behov, men kommer i nogle standard størrelser som er de mest normale størrelser der bliver efterspurgt. De kan fås i forskellige farver, og til dem bruger man forskellige farvekoder. Er der således en farve som der ønskes kan man kontakte en port forhandler, og få den ønskede farve.

Industriporte kan også fås med døre tilknyttet og er meget populært fordi de er så store at de er mere besværlige at have med at gøre end traditionelle porte, når man skal åbne dem.  En industriport er også populær at få med forskellige vinduer. Det er inden for erhverv vigtigt at kunne holde et overblik, og kunne se flere ting på en gang.

 

Industriporte – hvornår bruger man industriporte?

Industriporte bruges i flere forskellige erhverv. En industriport er anderledes end en garageport eller andre porte for den sags skyld af flere årsager. Den første årsag til dette, er at industriporte primært bruges til erhverv. Det gøres de fordi det er meget store porte, som man har at gøre med. Der er mange der vælger at benytte sig af en industriport til erhverv i stedet for privat, fordi industriporte er så store at det ikke er nødvendigt i de fleste private bygninger. Et eksempel på, hvor det kunne være relevant at have en industriport er hos en bilforhandler. Her er det muligt at få installeret en rigtig stor industriport, som kan åbnes med fjernbetjening. For en bilforhandler er  det super vigtigt at have en rigtig stor industriport. Dette er, fordi at industriporten skal være stor nok til både at håndtere almindelige biler, men også lastbiler, og andre køretøjer. En bilforhandler har ofte at gøre med mange forskellige typer biler, og det er vigtigt at kunne beskytte dem indendørs, men også kunne tage imod mange forskellige kunder.  Det er også med i navnet, at industriporte bruges til forskellige industrier. Der er også nogle der vælger at bruge en industriport til privat, men fordi at størrelsen er så anderledes med en industriport, så er det ikke mange der vil betale forskellen på størrelsen i prisen for en industriport. En industriport er nemlig en del dyrere end en almindelig port.

 

Industriporte og automatik til industriporte

 

Til industriporte kan man også få automatik. Denne automatik fungerer på samme måde som med normale porte, hvor man får en fjernbetjening som tilknyttes portens automatik, og man kan så med den sende et signal til automatikken. Der er 2 signaler man kan sende. De er åben og luk. Der findes også andre typer automatikker til industriporte, og de kan fx være bluetooth løsninger, eller homelink til tesla.

 

Især for dem i det ældre segment er det stadig relativt simpelt at bruge en port automatik fjernbetjening i forhold til meget af det særligt avancerede it artefakter som kræver en bedre forståelse for it. En fjernbetjening til porte er universal. Det vil sige at den både kan bruges til industriporte, garageporte, og en låge hvis de alle er automatiserede. Dette er også gældende på trods af forskellige brands af portautomatikker.

 

I dag er der høj konkurrence på markedet for porte. Det betyder at, man kan komme rigtig langt med en port forhandler i Danmark, fordi de er gode til deres arbejde. En af disse gode portforhandlere, kunne fx være Multiporte. Når man vælger en port forhandler som har mange års erfaring, så kan man få leveret en god service. Hos en port forhandler tilbydes industriporte i høj kvalitet med 10 års garanti og med rustfrit stål. Det rustfrie stål gør at rusten ikke trænger ind i strålen. Dette betyder at løsningen f.eks industriporten holder længere· På den måde sparer den pågældende person en masse penge på service og eftersyn. Dette er også en af grundene til at port forhandlere tør at tilbyde denne garanti på deres porte.