Pas på din mobil med et mobilcover til håndværkere

Håndværkeres arbejdsplads er ofte præget af hårdt underlag, der direkte er en dødsdom overfor mobilskærme. Derfor er det rigtige mobilcover alfa og omega, hvis din telefonskærm skal overleve en arbejdsdag.

Derfor er det vigtigt med et mobilcover til håndværkere

I de mange håndværkerfag, der er derude, ses der en hel klar tendens til, at de arbejder på hårde underlag. For eksempel arbejder VVS’ere ofte på fliser, jord- og betonarbejdere arbejder ofte omkring sten og beton, tømrer arbejder ofte på fliser osv. Der er utallige eksempler på håndværkere, der arbejder på hårdt underlag, hvor det ikke kun er risikoen ved at tabe telefonen, der gør, at man har brug for et stærkere, men også hvis telefonen ligger på gulvet, er der en risiko for, at en eller anden træder på den. Dertil er et mobilcover optimalt til at forebygge de skader, der kan forekomme på en arbejdsplads.

Det skal du prioritere, når som håndværker skal vælge dit mobilcover

Et cover til håndværkere skal både dække for- og bagsiden. Der findes der covers med en ’klap’, der dækker skærmen, når man lukker for skærmen. Nogle af disse covers har også smarte funktioner. Blandt disse er der covers, der slukker skærmen, når man lukker coveret over skærmen. Et par af disse covers er endda lavet så smart, at man kan se, om man har modtaget beskeder eller opkald, hvis de også har et lille glas- eller plastikvindue. Andre dækkende covers kan også anvendes som pengepunge. Mange af dem har ’folder’ i ’klappen’, der dækker skærmen, hvorpå man kan lægge sine betalingskort, kørekort, sygesikringskort osv.

Udover cover med klap, findes der håndværker cover, hvor alt er dækket, og hvor skærmen er dækket af et plastiklag, hvor alle indgangsporte kan lukkes med en ’platikklap’. Dette er især optimalt for håndværkere, som eksempelvis jord- og betonarbejdere, tømrer osv. der arbejder i miljøer, hvor der er meget støvet. Når støvet kommer ind i telefonen, kan det ødelægge højtalerne, opladerstikket, jackstikket osv.

Boost beskyttelsen af telefonen med et panserglas

For nogle håndværkere, der har med særligt skarpt værktøj at gøre, kan det være en god ide at påsætte et panserglas på telefonen. I dag er panserglas udviklet i en sådan grad, at de er modstandsdygtige overfor skarpe genstande som søm, og samtidig kan klare et tryk fra dem. Dette er særligt optimalt for håndværkere som tømrer, snedkerer osv., hvor man kan have værktøj liggende fremme, der pludseligt kan ramme mobiltelefonen.

Det kan til tider ikke være tilstrækkeligt med et cover, og der skal nogle gange et panserglas til, for at opnå fuld beskyttelse. Coveret kan beskytte mod skader efter at have tabt, men hvis man med et cover, der har en ’klap’ og den står åben, beskytter coveret ikke tilstrækkeligt, og det bliver derfor nødvendigt med et panserglas. Panserglasset beskytter derudover også de små ridser, skærmen kan få, når fingerneglene slider på glasset.

Derfor er det vigtigt at passe på telefonen

I dag er mobiltelefonen blevet en meget stor del af vores liv. Det er igennem vores mobiltelefoner, at vi har kontakt med vores familie, venner, kæreste/ægtefælle og arbejdsgiver/ansatte. Derudover bruger vi den også til GPS, opslagsværk osv. Vores mobiltelefon følger med os overalt, hvor vi går hen og derfor har den fået en hel speciel betydning i vores liv. For håndværkeres vedkommende kan den hjælpe den med at holde styr på, hvor og hvornår de skal møde op til opgaver og samtidig har de deres chef lige ved hånden. For mestre, der skal holde styr på deres lærlinge, bliver det også nemmere, da særligt lærlingene har meget af deres liv på mobiltelefonerne. Derudover er skærmene efterhånden blevet dyre at erstatte, hvis de går i stykker, og det kan derfor gøre udgifterne mindre ved at investere i covers og panserglas. Mobilcovers og panserglas findes i dag til alle smartphonemodeller, og man kan købe dem i alle mulige design og mønstre. Derudover kan man også dekorere dem selv, og dermed få et personligt udtryk. Man kan blandt andet klister et klistermærke på, der ligner ens favoritværktøj, have den i sin yndlingsfarve og meget mere. Kun fantasien sætter grænser, og det er vigtigt, at ens cover skaber glæde.