Udstillingshuse: Bliv inspireret af et lavenergihus

Udstillingshuse er meget normale for alle de store byggefirmaer. Med udstillingshuse får de potentielle købere mulighed for at se et eksempel på et færdigbygget hus, og på den måde kan blive inspireret til at opføre deres drømmehjem. Byg og Nyt tilbyder blandt andet en stor byggeudstilling, hvor 9 af de største byggefirmaer i Danmark udstiller sine huse.

 

Byg og Nyts byggefirmaer opfører miljøvenlige boliger, så derfor lever alle deres udstillingshuse op til energimærke A, hvor enten carporten eller garagen er blevet lavet med kvalitetsfyldte materialer. Med disse udstillingshuse kan køberne blive inspireret inden de selv skal bygge deres eget hjem.

 

Hvorfor skal man besøge udstillingshuse?

 

I et udstillingshus eller en byggeudstilling med flere udstillingshuse, er det hele samlet på samme sted til dig. Du kan frit gå mellem udstillingshusene, hvor alt er lavet til punkt og prikke. Du kan samle idéer og inspiration, da det som nybygger godt kan være svært at vide, præcist hvordan man ønsker ens hjem skal være. Derudover har Byg og Nyt udstillingshuse fra 9 af de største byggefirmaer i Danmark, så du kan se et stort antal af forskellige løsninger.

 

Du kan forvente at se alle de forskellige hustyper på Byg og Nyts byggeudstilling. På den måde kan du også få afklaret, om det er et længehus eller H-hus, som du er interesseret i at bygge eksempelvis.

 

Fordelene ved at bygge nyt

 

Der findes rigtig mange fordele ved at bygge nyt. Man er med fra start til opførelsen af huset, og har derfor mulighed for at integrere alle sine idéer i plantegningen, indretningen og designet. Med andre ord; du kan få det præcis som du ønsker. Det gælder om det så er en åben køkken ø, walk-in closet eller værelser med eget badeværelse.

 

Du flytter også ind i et energivenligt hus, som er bedre isoleret, så du dermed kan spare penge på varme og skåner miljøet. En af Byg og Nyts byggefirmaer, Klimahuse, har skrevet et detaljeret indlæg om lavenergihuse, og hvad det helt præcist indebærer. Det kan du læse lige her.

 

En anden fordel ved at bygge nyt er, at du flyttet ind i et hus ingen før har boet i. Derfor er det dig, som sætter det første søm i væggen. Det er helt nye materialer, og alt står helt nyt – derfor er huset også uden nogen vedligeholdelse i de første mange år, som I bor der.