Indretningstrends for store byggeprojekter i 2021 – modulsofaer er hot

De fælles opholdsrum er i mange bygninger det bankende hjerte, hvorom livet orienterer sig. Her står tv, bogreol, sofa, sofabord, stole og en skænk med spil og underholdning.

I hjemmet er det dagligstuen og denne vil der oftest indrettes således, at sofaen tager det største fokus. Den er gerne placeret over for tv’et, så venner, par, familie, børn mm. kan samles til underholdning.

Valget af jeres sofa er derfor uden sammenligning det vigtigste, når I skal indrette dagligstuen. Skal komfort vægtes over æstetik? Og behøver disse være modstridende?

Det stilistiske udtryk

Valget af sofa skal passe til stilen i dagligstuen. Der skal aldrig indrettes blot, fordi sofaen er praktisk. Funktionalitet og komfort er essentielt for brugen af sofaen, men udseendet har også en enorm betydning for den glæde, I får af sofaen.

Kig derfor godt efter på de møbler, billeder, gulv, vægge, farver i samme og find derefter en sofa, som passer til. Vil det fungere med en modulsofa?

Her er i hvert fald et eksempel på en sofa, der er funktionel, praktisk og lækker. De ofte store flader på sofaen lader brugerne sidde, ligge og dase hen i den sene aftentime.

Modulsofaen har sjældent et voldsomt udtryk, der skræmmer købere væk. I stedet har den et let og elegant udtryk. Perfekt til den minimalistiske indretning, hvor der ikke skal tages for meget fokus fra rummets enkle og elegante udtryk.

Firkanterne deler sofaen

Det smarte ved modulsofaer er desuden, hvordan de ofte tydeligt markerede firkanter deler sofaen op i flere bidder. Disse bidder kan du selv rykke rundt på og sammensætte, som du ønsker.

Til ejeren som elsker at indrette på ny, vil det give virkelig god mening med en modulsofa. Den skilles ad i de opdelte moduler og kan placeret rundt i rummet.

Det vil typisk også betyde, at der kan tilkøbes flere moduler, hvis behøvet vokser for mere plads i sofaen. De mange indretningsmuligheder er uendelige med en modulsofa.

Modulerne kan let adskilles og sammensættes, så dagligstuen åbner op for selskaber, fødselsdage eller filmaften. Det kræver ikke mere end lidt fysisk styrke.

Eventuelt kan der tilkøbes et underlag, så der lettere kan skubbes rundt på de store klodser i stuen.

Stor sofa til hele familien

Den store familie skal næsten have en modulsofa. Familien vokser, det samme gør behovet for mere plads i stuen. Alle skal kunne være med, når der er familiehygge.

Det skal være muligt at kunne rykke rundt på moduler, så alle har en behagelig oplevelse af at være i stuen sammen. Perfekt til fødselsdage og pyjamasfester.

Juleaftenen i dagligstuen kræver også en stor, hvor hele familien kan samles og nyde den herlige begivenhed samlet. Det er aften, hvor der skal slappes af, og hvor I bare kan nyde hinandens selvskab.

Modulsofaen er det ideelle bud på en sofa, der danner ramme om den hyggelig juleaften, hvor hele familien er samlet. I danser om juletræet, synger sange og mødes til sidst i sofaen.

Den store sofa har endda plads til, at der kan sidde en bedstefar eller bedstemor og halvsove, mens I andre pakker gaverne op. Ingen skal føle sig overset, når hele familien samles.

Tag styring over indretningen

Hvordan du vil indrette dit hjem, kan der sjældent gives et entydigt svar på. Din stil ændres med alderen og det skiftende vejr udenfor.

Vi får nye indryk, som guide vores indretningsstil i en ny retning. Vi vil prøve nogle ting af, som vi måske ikke helt er sikre på. Her er det ideelt med en sofa, hvor du selv kan placere modulerne som du lyster.

Du bliver ikke hæmmet af en stor klods, der fylder halvdelen af rummet. I nogle dagligstuer er der kun én måde, sofaen kan placeres. Den skal kun stå opad væggen, ellers tager den for meget plads i rummet e.l.

Denne indretningsfejl begår du ikke, når du køber modulsofaer. I stedet får du muligheden for selv at tage styringen over rummet. Du kan selv navigere møbler, billeder, farver og lys rundt i rummet.
Det er ikke møblerne, der kontrollerer æstetikken og indretningen med modulsofaer. Det er dig, der kontroller, hvor møblerne skal give den ønskede æstetiske fornemmelse og fremme funktionaliteten i rummet.

Derfor skal du vælge at indrette dit hjem med en modulsofa. Fordi det giver bedst mening for det indretningslystne hjerte.