Medarbejderoptimering: God teambuilding til industrivirksomheder

Medarbejderoptimering: God teambuilding til industrivirksomheder

Det er i dag lettere end nogensinde at skifte job. Vi har ikke den samme tilknytning som tidligere til den arbejdsplads, hvor vi er beskæftiget, og det betyder, at vi hurtigt kan pakke vores ting sammen, hvis der er en anden eller bedre mulighed, der viser sig for os.

Og det er ærgerligt. For ofte er der store udgifter forbundet med et jobskifte hos en arbejdsplads. Derfor handler det for dig om at gøre lidt ekstra for at holde på dine medarbejdere – og det er heldigvis slet ikke så svært.

Så dyrt er det for dig at miste en medarbejder

Når du har en medarbejder, der vælger at forlade arbejdspladsen til fordel for et andet sted, så er der store udgifter, du også skal forholde dig til. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med den jobstilling, du nu skal til at have slået op. Her skal du bruge tid på at skrive en god jobannonce og få den spredt ud, således den rammer den nye potentielle medarbejder.

Derudover skal du bruge en masse ressourcer på at afholde jobsamtaler, indtil du finder den rette kandidat, og så skal du også have lært denne person op i sine arbejdstager, når først der har fundet en ansættelse sted.

Det er således en dyr fornøjelse, når det hele er blevet lagt sammen.

Derfor er det en fordel med sociale aktiviteter

Hvis det er noget, som du gerne vil undgå, er det heldigvis muligt at kæmpe for det gode miljø på din arbejdsplads. Det er nemlig ofte dette, der skal kastes et ekstra syn på, når du gerne vil beholde dine medarbejdere. Hvis blot de synes, at det er godt og glædesfyldt at møde op på arbejde hver morgen, så er der også større sandsynlighed for, at de vil blive – og det er også noget, der gælder, selvom de bliver tilbudt måske en bedre stilling med en højere løn.

Det er nemlig arbejdsglæden, der er det vigtigste, og derfor er der her tale om noget, som der aldrig bør gåes på kompromis med.

Det handler om at skabe gode og trygge rammer

Du bør derfor kaste et blik på de mange gode muligheder, som der byder sig med blandt andet teambuilding. Her er der tale om de forskellige aktiviteter, som du kan arrangere for dine medarbejdere, som de således skal løse uden for den normale arbejdstid. Det giver dem mulighed for at mødes under nogle andre rammer, at danne bånd og dermed at blive både mere trygge og mere fortrolige med hinanden.

De bliver desuden bedre til at samarbejde, og det er alt sammen noget, der kan vise sig at være positive træk for din virksomhed.

Sørg for at alle har lyst til at deltage

Når du har nogle medarbejdere, der er bedre til at samarbejde, er der nemlig mange arbejdsopgaver, der vil komme til at forløbe langt mere effektivt, og for dig kan det betyde flere grønne tal på den endelige bundlinje, når du tager et kig på dine budgetter.

For dig handler det således bare om at finde frem til de aktiviteter, som du kan kaste dine medarbejdere ud i, og som du også mener, at de vil finde interessante at deltage i. Det er nemlig også vigtigt, at du ikke går over deres grænser, idet mange således ikke vil have lyst til at være en del af dit arrangement.

 

 

Derfor er det en fordel med ravjagt

Derfor bør du tage et kig på noget så uforpligtende som at tage på ravjagt med ravlygter fra Ravfund.dk. Her er der tale om noget, der gradvist bliver mere og mere populært langs de danske kyster, idet der her er rigtig mange gode muligheder for at gøre sig en god fangst.

Du skal således arrangere en tur, når mørket begynder at falde på, have ravlygterne klar og den varme kaffe på kanden, og så er det bare med at bevæge sig ned langs bredden og lyse ned mod jorden, indtil der er noget, der slår ud som værende rav.

Det er en stund, der kan give masser af hygge og spænding, og derfor vil der helt sikkert blive snakket på kryds og tværs, mens aktiviteten finder sted.