Køberrådgivning ved køb og salg af bolig

Er du ny på boligmarkedet og har lige fundet dit drømmehus? Så kan du gøre det nemmere for dig selv ved at vælge køberrådgivning, hvor i du får en personlig rådgiver, som er ved din side gennem handlen – dette kan være til stor hjælp når blandt andet købsaftalen samt alle handlens bilag skal gennemgås. Eller måske er din bolig blevet for lille til familien og skal derfor sælges. Har du allerede en køber til dit hus, så kan du få udarbejdet købsaftalen til dit private salg af huset.

Altid kompetent og personlig køberrådgivning

Har du forelsket dig i en lille landbrugsejendom og har samtidig kig på en flot erhvervsejendom? Uanset hvilken ejendom du gerne vil købe, som eksempelvis et hus, en andelsbolig, erhvervsejendom, landbrugsejendom, et forældrekøb, en projektbolig eller måske en byggegrund, så kan du være tryg gennem hele forløbet hos dinbolighandel.dk, som gennem kompetent og personlig køberrådgivning er der gennem hele handlen. Du har, som kunde selvfølgelig også altid mulighed for at træffe din personlige købermægler telefonisk samme dag og med mange års erfaring indenfor blandt andet ejendomshandel sikres du et kvalitetsniveau gennem hele forløbet.

Køberrådgivning – skødeskrivning og tinglysning

Står du og skal overtage din nye bolig? Så skal der udarbejdes et skøde efter dig og sælger har underskrevet købsaftalen, hvori de grundlæggende oplysninger om bolighandlen befinder sig samt, at du er den retmæssige ejer af ejendommen – her kan du med fordel anvende de dygtige og erfarne køberrådgivere med udarbejdelse af skøde og efterfølgende tinglysning af dette, som sikre at købet bliver gyldigt. Så lad dit købt blive en positiv og tryg oplevelse gennem professionel rådgivning.

Spar penge på boligmarkedet

Måske er børnene flyttet hjemmefra og du ønsker derfor en mindre bolig – her kan du spare en del penge ved ikke at anvende en ejendomsmægler til salg af din bolig, men i stedet selv stå for boligsalget. Når du ikke bruger en ejendomsmægler til at sælge din bolig, får du med det samme en økonomisk besparelse da du herved undgår at betale salær til mægleren. Det kan være du gennem dit netværk har fundet en køber og I er enige om prisen, så er næste skridt i processen, at du får udarbejdet en købsaftale. Her er det en god ide med rådgivning og hjælp til udarbejdelsen af købsaftalen, så du er sikker på der ikke opstår nogle usikkerheder om vilkårene for handlen efter aftalen er indgået.