Tanker og inspiration til store byggeriers sidste facer

Sidder du netop som ansat i kommunen og har fulgt et stort bygningsprojekt i byen? Så har du sikkert oplevet mange frustrerende situationer, både fra projektet og borgernes side.

 

Men nu er det endelig færdigt, og alle kan nu nyde godt af de smukke nye konstruktioner! Dét skal fejres med både kolleger og borgere. Hold en festdag i byen med cocktail catering, underholdning, lækker mad og sjove aktiviteter for børn og voksne.

 

Mon ikke det er lidt af en forløsning for alle? For dig har bygningsprojektet muligvis været ensbetydende med en masse problemløsninger, og for borgerne har det betydet vejarbejde og afspærrede ruter. Nu er det så endelig tid til, at I alle kan se slutresultatet og se frem til nye byliv med flotte omgivelser.

 

Invitér borgerne til fejring

Når de nye bygninger bliver indviet, skal det selvfølgelig fejres – særligt for borgernes skyld. Ofte betyder nye konstruktioner i byen, at det er til gene på den ene eller anden måde for mange mennesker. Derfor vil mange formentlig sætte pris på et fint punktum for det store arbejde.

 

Send gerne en officiel invitation til byen indbyggere, så de er forberedt på, at der bliver afholdt et arrangement til ære for de flotte konstruktioner i byen. Der vil formentlig være mange børnefamilier, der vil elske at deltage.

 

I kan selvfølgelig sagtens gøre det attraktivt for stort set alle borgere. Det handler bare om at finde den rette underholdning, lokation og spisemuligheder.

 

Giv mulighed for mad og drikke

Der skal ikke være tvivl om, at indvielsen af de nye bygninger får lidt flere deltagere, hvis der spændende muligheder for mad og drikke til arrangementet. Sådan en stor dag fortjener da også det bedste.

 

Hvis indvielsen skal være attraktiv for alle, bør udvalget af mad og drikke også være det. Derfor skal der selvfølgelig være noget for både store, små og dem midt i mellem.

 

Hav eventuelt nogle boder klar, hvor gæsterne både kan købe sodavand, vand, øl, kaffe og cocktails. Så kan man helt selv bestemme alt efter humør. En god ide kan være at lej en bartender, der kan sørge for lækre drinks til eventet. Det vil formentlig tiltrække lidt flere fra det unge publikum, hvis denne mulighed er der.

 

I dag er street food en elsket genre inden for mad, og det passer uden tvivl også perfekt til et arrangement, hvor der kommer mange forskellige mennesker. Lige præcis street food giver også borgerne mulighed for at vælge frit, og der er derfor ingen, der er bliver småirriteret over, at der er ikke er noget efter deres smag.

 

Sørg for underholdning

Med mad og cocktail catering på plads er det selvfølgelig også på sin plads med fantastisk underholdning. Placer eventuelt en stor scene midt imellem de nye, høje huse, så gæsterne både kan nyde underholdning og bygningerne på samme tid.

 

Men hvilken underholdning er så passende til et event, hvor fokus egentlig er på de boliger eller erhvervsbygninger? I bund grund kan I gøre det præcis, som I ellers ville have gjort det.

 

I kan eventuelt sætter en komiker på programmet, eller også kan det være live musik, som alle kan danse med til.

 

Uanset hvad er det aldrig spildte penge, hvis I gerne vil lægge et budget til god underholdning. Hvis det ikke er af nogenlunde kvalitet, vil det muligvis resultere i, at nogle borgere nyder synes af bygningerne en anden dag.

 

Se frem til det nye by- og boligliv

Når først eventet er afsluttet, og alle er gået hjem, så kan I alle begynde at se frem til det nye byliv, der opstår på grund af byggeprojektet.

 

Måske har I allerede lejet lejlighederne ud til nye beboere, måske er nye erhverv rykket ind i de nye lokaler. Uanset hvad bliver det spændende at se, hvor god en investering det var for kommunen, byen og borgerne.

 

Når alt kommer til alt, så vil det uden tvivl have været en god beslutning, da konstruktionerne giver nye muligheder for nogle af byens beboere. Derudover er det altid rart med lidt forandring, så længe det ikke er gået helt galt med udarbejdelsen.

 

Sidst, men ikke mindst, skal I alle have et stort tillykke med byens nye bygninger. Sikke en spændende fremtid at gå i møde!